Bedrijfsruimte Rosmalen

Op zoek naar een bedrijfsruimte om uw groeiambities waar te maken? Wij denken graag met u mee en vinden voor u de perfecte ruimte in/nabij Rosmalen. Zoekt u een bedrijfspand met een loods, een showroom of extra kantoorruimte? Vertel ons uw wensen en onze bedrijfsmakelaars gaan voor u aan de slag.

Aanbod bedrijfsruimtes in Rosmalen

Twijfels tussen huren of kopen?

Veel ondernemers vragen zich af of ze beter een bedrijfspand kunnen huren of kopen. Op basis van uw situatie geven wij een gedegen advies geven, want soms is het waard te investeren in de aankoop van een pand en soms is het gunstiger om te huren. Nieuwsgierig naar het verschil in ons aanbod? Bekijk hier:

Gewenste faciliteiten

Bedrijfspanden komen in alle soorten en maten. Sommige faciliteiten zijn standaard, en voor andere faciliteiten moet er ruimte worden gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfsruimte met voldoende parkeergelegenheid, een buitenruimte of een lift? Samen met u brengen we uw wensen kaart en vinden een pand die perfect aansluit op uw wensen.

Ondernemen in Rosmalen

Rosmalen ligt dichtbij Den Bosch en is daardoor een aantrekkelijke plek voor ondernemers om zich te vestigen. Het grootste bedrijventerrein van Rosmalen ‘De Kruisstraat’ staat in directe verbinding met de A59 (Den Bosch – Oss – Nijmegen). Onze bedrijfsmakelaars werken al een geruime tijd in deze regio en zij helpen u met al hun kennis en ervaring aan de perfecte bedrijfshuisvesting. Neem contact met ons op, om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.