Pater Rijkenstraat 11

6851 MD Huissen
Zorgvastgoed | circa ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 458 m²
Ideaal object voor wonen met zorg
Hoogwaardige afwerking

Dit uitstekende pand aan de Pater Rijkenstraat 11 in Huissen biedt een unieke en zeldzame kans voor organisaties in de zorg en maatschappelijke dienstverleners die op zoek zijn naar een veelzijdige en goed gelegen zorgcomplex. Met zijn strategisch ligging in het hart van Huissen, is dit pand ideaal voor diverse maatschappelijke en/of zorg gerelateerde doeleinden. Met name wonen met zorg. 

Of u nu geïnteresseerd bent in het voortzetten van een zorgonderneming of het ontwikkelen van een nieuw zorgconcept, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Object
Het pand beschikt over een royale totale vloeroppervlakte van circa 458 m² en is ingericht als woonzorgcomplex met appartement voor de zorgondernemers. 

Indeling begane grond
Via de ruime entree bereikt u de centrale gang welke het object als het ware in tweeën splitst. 
Aan de linkerzijde bevindt zich een grote woonkamer met keuken met aangrenzend drie kamers en een gezamenlijke badkamer alsmede 2 bergingen en een wasruimte. Aan de rechterzijde een woonkamer met keuken en drie slaapkamers met gezamenlijke badkamer. 

Indeling 1e verdieping
De wenteltrap, in het hart van het object, brengt u op de verdieping. Deze telt 5 kamers met 2 gezamenlijke badkamers, 2 toiletten en een berging. Via één van de kamers en badkamer heeft u toegang tot het dakterras.

Het object telt op dit moment 8 kamers maar biedt de mogelijkheid 11 kamers te realiseren.

Kenmerken
- Hoogwaardig afwerkingsniveau
- Moderne uitstraling
- Maatschappelijke bestemming
- Energielabel A
- Aanwezigheid van een bedrijfswoning t.b.v. de zorgverleners
- Ruime gemeenschappelijke woonkamers met luxe keukens
- Groot perceel met ruime tuin
- Twee eigen parkeerplaatsen plus voldoende openbare parkeerplaatsen voor de deur
- Voorzien van alle benodigde accessoires en afbouw

Tuin
Vanuit verschillende ruimtes heeft u toegang tot de ruime tuin van circa 141 m². De tuin is voorzien van sierbestrating, grint en beplanting en is volledig omheind. In de tuin bevinden zich nog 2 buitenbergingen. Het pand beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen voor de voordeur. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen voor de deur. 

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Lingewaard opgenomen in het bestemmingsplan ‘Kom Huissen'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 1 april 2015.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Maatschappelijk'.
 
Maximum bouwhoogte (m): 6

Locatie
De ligging van de Pater Rijkenstraat 11 is perfect voor wie wil genieten van de gezellige sfeer en voorzieningen van Huissen. Een medisch centrum, tweede huisartsenpraktijk, winkels, restaurants, scholen en recreatievoorzieningen bevinden zich allemaal op loopafstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alles wat de stad te bieden heeft. Daarnaast zijn de verbindingen naar omliggende steden en is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 

Kenmerken
TypeTe huur
Gebouwdetails
Bouwjaar2002
EnergieklasseA
ParkeerfaciliteitenEr zijn 2 eigen parkeerplaatsen voor de voordeur en voldoende openbare parkeergelegenheid in de omgeving
Bereikbaarheid snelweg afritOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg

Andere panden met vergelijkbare kenmerken

Pater Rijkenstraat 11 Huissen
Pater Rijkenstraat 11 Huissen
Pater Rijkenstraat 11 Huissen
Pater Rijkenstraat 11 Huissen