Baronieweg 9

5321 JV Hedel
Bedrijfsruimte | circa 937 ㎡

Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Circa 732 m² bedrijfsruimte
Circa 205 m² entresol

Het bedrijfsobject met kleine kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein ‘De Kampen’ in Hedel. Het bedrijvenpark De Kampen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goed bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten. De Baronieweg waaraan het object is gelegen, is hier een sprekend voorbeeld van.

In de directe omgeving van het object zijn onder meer gevestigd: Bouwtotaal Keukens, Boottotaal.nl, Van Knippenberg Metaalindustrie B.V. en Frisdrank-Shop B.V.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van circa 937 m² waarvan 732 m² gelegen op de begane grond en circa 205 m² entresol. Op de entresol bevindt zich een kleine kantoor-/kantineruimte.

Kenmerken 
- Loadingdock
- 2 Overheaddeuren op maaiveldniveau
- Betonvloer
- Heater
- Verlichting middels TL-armaturen
- Brandblusvoorzieningen
- Pantry
- Toiletten

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Maasdriel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Kampen'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 oktober 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf van de categorie 4.1'.

Locatie
Het object is gelegen op zeer korte afstand van de snelweg A2 en het centrum van de steden ’s-Hertogenbosch en Zaltbommel. De bereikbaarheid met de auto is optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Kortom, een ultiem goed bereikbare locatie in de Bommelerwaard.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte937
Gebouwdetails
Bouwjaar1994
ParkeerfaciliteitenEr is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein
Bereikbaarheid snelweg afritOp 2000 m tot 3000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp 1000 m tot 1500 m
Financieel
TransactiestatusVerhuurd
Type aanvaardingIn overleg
Baronieweg 9 Hedel
Baronieweg 9 Hedel