Winkelruimte Boxtel

Bent u op zoek naar een winkelruimte in Boxtel om te starten, door te groeien of voor een tijdelijke invulling? Wij helpen u graag bij deze zoektocht. Bij de zoektocht naar een winkelruimte zijn de locatie, oppervlakte en uiteraard de prijs per m2 van groot belang. Maar heeft u ook gedacht aan: met of zonder kantoorruimte, magazijn of parkeerterrein? Ontdek ons actuele aanbod of geef uw zoekwensen door. Dan gaan wij voor u aan de slag.

 

 

Aanbod winkelruimtes in Boxtel

Winkelruimte huren of kopen

In principe zijn er twee opties: 1. een winkelruimte kopen of 2. een winkelruimte huren. Wij helpen u graag bij deze afweging door de voor- en nadelen op een rij te zetten voor úw situatie. Als ondernemer wilt u namelijk graag een pand dat bij u past. Dit begrijpen wij als geen ander. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk de panden hieronder:

Gewenste faciliteiten

Winkelpanden komen in alle soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld een winkelpand met of zonder showroom, woonruimte of magazijnruimte. Onze bedrijfsmakelaars denken graag met u mee en zoeken een ruimte die perfect aansluit bij uw wensen in Boxtel.

Ondernemen in Boxtel

Boxtel ligt in het midden van de Brabantse Driehoek: Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Met de auto of openbaar vervoer bent u in 15 minuten in één van deze steden. Om deze reden is Boxtel zeer geliefd bij ondernemers, maar ook vanwege de gunstige koop- en huurprijzen. Neem contact op om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.