Stationsstraat 37

5281 GA Boxtel
Kantoorruimte | circa 115 ㎡

€ 18.000 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Circa 115 m² balie-/kantoor-/winkelruimte
Luxe en karakteristieke uitstraling!

De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen op de begane grond en eerste etage van het karakteristieke pand aan de Stationsstraat 37 in Boxtel. Boxtel is een gemeente met circa 30.000 inwoners. Boxtel ligt centraal tussen de steden 's-Hertogenbosch en Eindhoven, aan de rijksweg A2.

Het centrum van Boxtel vormt het kernwinkelgebied van de gemeente en kenmerkt zich door een mix van winkels van lokale ondernemers, landelijke ketens en horeca. De belangrijkste winkelstraten in dit gebied zijn de Rechterstraat, de Rozemarijnstraat, de Markt, de Molenstraat, de Croonpassage, de Kruisstraat en de Stationsstraat. Het NS Station Boxtel ligt op loopafstand. Vanwege de ligging in de Stationsstraat is het object nog steeds goed bereikbaar met de auto. Het pand heeft vanwege haar markante verschijningsvorm een hoge attentiewaarde.

Balie-kantoor/winkelruimte
De ruimte heeft een oppervlakte van circa 115 m² waarvan circa 35 m² gelegen op de eerste etage met een frontbreedte van circa 5 meter. De ruimte heeft een zeer karakteristieke uitstraling, maar is voorzien van een moderne inrichting en afwerking.

Kenmerken balie-kantoor/winkelruimte
- Frontbreedte circa 5 meter
- Houten vloer
- Mogelijkheid ruimte te scheiden middels luxe stalen taatsdeuren
- Houten balken plafond
- Kabelgoten
- CV-installatie met radiatoren
- Gestucte wanden
- Vide
- Keuken
- Toilet

Parkeren
Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen in de directe omgeving van de winkelruimte aanwezig. Het gaat hierbij om zowel betaald als gratis parkeren. De kantoorruimte is overigens op loopafstand van het NS Station Boxtel gelegen dat ontsluiting geeft in de richtingen Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Boxtel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Centrum Boxtel'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 19 mei 2020 is deels onherroepelijk in werking.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Centrum-2' en dubbelbestemming 'Waarde-Archeologie 3'.

Locatie
Door de ligging nabij de op- en afritten van de rijksweg A2 is de bereikbaarheid met eigen vervoer goed te noemen. Het NS-station Boxtel, met rechtstreekse verbinding naar Eindhoven, Tilburg en Den Bosch is op korte afstand gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is daarmee eveneens goed te noemen.

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte115
Gebouwdetails
Bouwjaar1910
EnergieklasseB
ParkeerfaciliteitenDiverse openbare parkeervoorzieningen in de directe omgeving.
Bereikbaarheid snelweg afritOp 3000 m tot 4000 m
Bereikbaarheid NS stationOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Stationsstraat 37 Boxtel
Stationsstraat 37 Boxtel
Stationsstraat 37 Boxtel