Bedrijfsruimte Boxtel

Op zoek naar een bedrijfsruimte om uw groeiambities waar te maken? Onze vastgoedadviseurs helpen u graag en denken in oplossingen die verdergaan dan bedrijfshuisvesting. Wij gaan graag met u in gesprek om alle wensen en eisen in kaart te brengen, waarna wij voor u op zoek gaan.

Aanbod bedrijfsruimte in Boxtel

Advies huren of kopen

Wat is wijsheid: een bedrijfspand huren of kopen? Wij helpen u graag met dit vraagstuk. Onze vastgoedadviseurs kunnen op basis van uw situatie een gedegen advies geven. Soms is het waard te investeren in de aankoop van een pand, en in sommige gevallen is het gunstiger om te huren. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk de panden hieronder:

Faciliteiten bij een bedrijfsruimte

Bedrijfsruimtes komen in alle soorten en maten. Dit geldt ook voor de faciliteiten. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfsruimte met snelle internetaansluiting via glasvezel, een ruime werkplaats of een buitenruimte, zoals een tuin of dakterras. Wij horen graag uw wensen aan en denken met u mee. Zo vinden we, of creëren we, samen de bedrijfsruimte die perfect aansluit bij uw wensen.

Ondernemen in Boxtel

Boxtel ligt in het midden van de Brabantse Driehoek: Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. U bent met de auto of openbaar vervoer in een kwartier in één van deze steden. Om deze reden is Boxtel zeer geliefd bij ondernemers, maar ook vanwege de gunstige koop- en huurprijzen. Neem contact op om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.